O nama

Nazad

Kopernikus

Kompanija Kopernikus technology d.o.o. se bavi sledećim uslugama: elektronske komunikacije, digitalnom obradom i prenosom podataka. Kopernikus pruža uslugu distribucije multimedijalnih sadržaja putem interneta. Multimedijalni sadržaji mogu biti u vidu Video, Audio, ili slikovnog zapisa, a njihov sadržaj određuju emiteri. Kopernikus je samo posrednik u prenosu sadržaja do krajnjeg korisnika, te se kao takav ne može uzeti odgovornim za sadržaje preneti ovim putem. Sa tim u vezi Kopernikus se obavezuje da sadržaje ne može i ne sme na bilo koji način menjati, dopunjavati, ili na bilo koji način promeniti njihovu formu.

Kontakt:
Kopernikus technology d.o.o. Beograd
Jurija Gagarina 206
11070 Novi Beograd
tel: +381 11 2177720
bgdservis@kopernikus.rs www.kopernikus.rs

Internet Group d.o.o

Kompanija Internet Group d.o.o. objedinjuje raznorodne poslovne i medijske aktivnosti na Internetu kroz osmišljavanje i kreiranje online medija, razvoj Web aplikacija, kreiranje Web sajtova, kao i osmišljavanje i sprovođenje strategija e-poslovanja, e-trgovine i online promocije.

Internet Group d.o.o. je podeljen na sledeće poslovne celine:

  • Telegraf.rs – Medijski portal, koji je za kratko vreme postojanja ušao u kategoriju najbrže rastućeg medija u region, i jedan je od najposećenijih portala u regionu.
  • Dev Team – Segment poslovanja kompanije Internet Group u domenu Web dizajna, osmišljavanja i kreiranja online nastupa, uključujući i razvoj Web i mobilnih aplikacija, kao i pratećih WEB servisa.
  • Marketing & Sales team – Poslovni segment u sklopu Internet Group d.o.o. koji za treća lica omogućuje kompletnu uslugu osmišljavanja i kreiranja kvalitetnog nastupa i promocije kompanija na Internetu.

Kontakt:
Internet Group d.o.o.
Savski nasip br. 7
11070 Novi Beograd
tel: +381 11 2096847 info@internetgroup.rs www.internetgroup.rs